H E B  J E  E E N  V R A A G ?

Wij helpen je graag verder! Hieronder hebben wij een lijst met de meest gestelde vragen opgesteld.
Staat jouw vraag niet in de lijst? Neem contact met ons op via +31 252 622233

 

V R A G E N  O V E R  O N Z E   P R O D U C T E N

Hoe natuurlijk zijn onze producten?

We maken onder ander gebruik van natuurlijke, duurzame en biologische ingrediënten, echter voor alles wat de natuur ons niet kan geven, gebruiken we veilige alternatieven.

Gebruiken we parabenen?

De producten van Rituals bevatten geen parabenen!

Waar worden onze producten geproduceerd?

Alle cosmetica producten worden geproduceerd door specialistische laboratoria en hi-end cosmetica bedrijven in Europa.

Bevatten de producten plastic scrubdeeltjes?

Alle Rituals producten zijn 100% plastic scrub vrij!

Worden onze producten op dieren getest?

Nee, wij testen onze producten en ingrediënten nooit op dieren en wij laten ook geen dierproeven door derden uitvoeren. Al onze producten staan vermeld in de Cosmeticalijst van de stichting Proefdiervrij ( https://proefdiervrij.nl/merken-overzicht/).

 

V R A G E N  O V E R  O N S  A S S O R T I M E N T

Vertel mij meer over The Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda is gecentreerd rondom de eeuwenoude, Indiase Ayurveda filosofie. Ayurveda is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie en het vinden van balans. Door middel van het reinigen en voeden van zowel lichaam als ziel, wordt deze harmonie volgens de Ayurvedische filosofie bereikt.

Vertel mij meer over The Ritual of Hammam

The Ritual of Hammam stelt een van de oudste reinigingstradities ter wereld centraal. In het Oosten wordt de authentieke stoombadervaring, genaamd Hammam, al eeuwenlang gebruikt voor een grondige zuivering van zowel lichaam als geest. Deze eeuwenoude traditie inspireerde ons om een collectie te ontwikkelen die tegemoetkomt aan de behoeften van nu. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse wellnessceremonie.

Vertel mij meer over The Ritual of Happy Buddha

De Laughing Buddha was een beroemde monnik uit het oude China die, overal waar hij kwam, geluk verspreidde met zijn legendarische lach. Al eeuwenlang staat het wrijven over zijn buik symbool voor geluk en voorspoed. Deze traditie dient als inspiratie voor onze collectie vol hartverwarmende producten die deze positiviteit vieren. De verkwikkende Happy Buddha-collectie, met zoete sinaasappel en de opwekkende kracht van cederhout, zorgt iedere dag voor een extra dosis geluk in je leven.

Vertel mij meer over The Ritual of Sakura

Tijdens de eeuwenoude Hanami ceremonie in Japan viert men de schoonheid van de Sakura bloesem. Deze kersenbloesem symboliseert dat het leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er dus vol overgave van moet genieten. Ontdek The Ritual of Sakura en beleef iedere dag als een nieuw begin.

Vertel mij meer over The Ritual of Samurai

The Ritual of Samurai kent zijn oorsprong in de zorgvuldige verzorgingsrituelen van Japanse samoerai krijgers. Door middel van deze rituelen maakten zij zich klaar voor de strijd en straalde hun uiterlijk kracht, controle en zelfvertrouwen uit. The Ritual of Samurai collectie is dan ook speciaal ontwikkeld voor mannen die perfect verzorgd voor de dag willen komen, en zo de uitdagingen van het dagelijkse leven kunnen trotseren.

Vertel mij meer over The Ritual of Dao

Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Onze The Ritual of Dao collectie focust zich op Yin en helpt je zo om innerlijke rust te vinden in je drukke leven.

Vertel mij meer over The Ritual of Karma

Volgens het eeuwenoude hindoeïsme trek je goede karma aan als je met goede intenties leeft. Zorg goed voor jezelf en voor anderen, en besteed aandacht aan de kleine dingen. Uiteindelijk zal alles in de vorm van geluk bij je terugkomen. The Ritual of Karma helpt je de positieve vibe van de zomer het hele jaar door vast te houden.

Vertel mij meer over Tiny Rituals

Met de simpele, alledaagse rituelen van wassen, voeden en verzorgen overladen we onze baby’s met onvoorwaardelijke liefde en helpen we ze even heerlijk te ontspannen. Verwen nu ook je eigen baby door die kleine, alledaagse rituelen om te toveren in betekenisvolle momenten. De Tiny Rituals-collectie is speciaal ontwikkeld om zelfs het gevoeligste huidje veilig en op milde wijze te reinigen, beschermen en voeden.

 

Z A K E L I J K  G E R E L A T E E R D E  V R A G E N

Steunen jullie goede doelen?

We kiezen ervoor om goede doelen en projecten te steunen die bij ons passen. Momenteel steunen wij de stichting Tiny Miracles. Helaas kunnen we niet ingaan op verzoeken van particuliere of lokale initiatieven. Op aanvragen voor donaties in de vorm van geld of producten gaan wij in principe niet in.

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor het laatste Rituals B2B nieuws.
Trendfactory gebruikt je persoonlijke gegevens
zoals beschreven in ons Privacybeleid.

closeopen

Persoonlijk advies

Voor zakelijk advies neem contact op met mij. 

Sapna Sham 
Account Manager
sham@trendfactory.nl
Telefoon: +31 252 622 233

Welkom, u kunt inloggen

X